Miért nem működik a VSync?
Figyelt kérdés
Illetve, miért nem tudom kikapcsolni? Minden játékban lelockolja 75 Fps-re (75Hz-s monitor) ami tökéletesen elég lenne, ha nem lenne iszonyat mennyiségű input lagom. Van az nVidia Control Panelban egy "Fast" mód, én eddig azt használtam és nagyon jól is működött de most még ha Off-ra rakom se mozdul egyik játkban sem. Bármit csinálok nem oldja fel a 75Fps-t. Pl előtte : Battlefield 4 ben 100-120 között mozgott, és ezzel a Fast móddal nem tearelt a kép, viszont most az is 75-ön áll, és olyan mintha lassabb lenne az egér, tehát érezhetően van valami lag, de nem FPS lag mert az nem változik bármivel mérem.2018. febr. 5. 20:04
1/2 anonim válasza:
AMD vagy GeForce kártyád van?
Geforce kártyával nem fog működni,mert a VSync az AMD VGAkkal működik
A GSync van a Geforce kártyákhoz
Javítson ki valaki,ha tévedek!!
2/2 anonim válasza:
Oh shit bocs,félrenéztem,hőlyeséget írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!