Bxxx processzor helyett belelehet tenni egy 2020M-es procit
a laptopba? Olyan laptopba amit B-s procival adtak ki.
én celeron b800-at cseréltem i5 2540m-re szóval bele lehet tenni.és még működni is fog.bár a 2020 az pentium,valamivel gyengébb igp-vel mint ami az i3/i5-ben van.
2018. febr. 2. 13:21
2/10 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömnek akkor az alaplapja lehet gyengébb minőségű mert az i3-3110m-est nem bírta csak a 2020m-est (félóra múlva bekapcsolás után magától kikapcsolt).
3/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy az ő laptopjában 1000m-es proci volt (HP 250 G1). Akkor úgy néz ki, hogy nem mindegy, hogy milyen alaplap van benne.
biost frissített előtte?a wint újrarakta procicsere után?nekem hp márkájú a notim.
2018. febr. 2. 14:07
a hp 250 fiatalabb mint az én 630-as gépem.érdekes hogy mégis gond volt vele.
2018. febr. 2. 14:10
bár most látom hogy az 1000m ivy bridge.3.gen. intel proci lett volna jó szerintem.i3 vagy i5.
2018. febr. 2. 14:12
7/10 A kérdező kommentje:
Valami olyat mondtak, hogy valami védelem lehet az alaplapjában ami nem engedélyezi, hogy erősebb procikat tegyenek bele az alaplap védelme érdekében.
ez baromság.a fogyasztása ugyanannyi.nem kell architektúrát váltani és kész.(az alaplapgyártók szartak a kompatibilitásra a mobil alaplapok esetében.bár nem is igen szokás laptopban procit cserélni.az asztali lapokat megoldották,azokkal nincs gond a sandy és ivy esetében.)szerinted az én b800-asomnál mennyivel erősebb az i5?ég és föld a különbség.
2018. febr. 5. 22:33
9/10 A kérdező kommentje:
Hát nagyon elvagy tévedve. Te beszélsz baromságokat. Rajtad kívül sokan cserélnek procit a lattopban. A B800-as a Celenor-oknál is a legalja.
-M-es CPU-k: 3. Generációs, 22nm, Hd Graphics 2500, Memória támogatás 1600MHz
-B-s CPU-k: 2. Generációs, 32nm, Hd Graphics 2000, Memória támogatás 1333MHz
[link]
Socket rPGA988B-s CPU-k:
[link] [link]
ó te féleszű.
szóval ilyen kiépítésű volt:
[link]
és ilyen lett:
[link]
amit írtál a 9-es válaszban (M-es meg B-s cpu-k)abból egy szó sem igaz.plusz belinkeldet ugyanazt amit a fő kérdésedhez is.veled ellentétben én egyből fel tudom fogni,nem szükséges ismételgetni.csak tudnám minek osztod az észt ha ennyire okos vagy.minek írsz ki kérdést a témával kapcsolatban?mindegy.nem reagálok már többet egyetlen válaszodra sem mert egész egyszerűen nem vagy méltó rá,én pedig szájbarágósabban nem tudom megfogalmazni.
2018. febr. 6. 17:36
Kapcsolódó kérdések: