Nyomtató üres lapot, vagy csak pirosat nyomtat?
Figyelt kérdés
Van egy EPSON Stylus SX200 as nyomtatónk, ami már jó pár éves. Egy héttel ezelőtt, el kezdett fekete helyett pirossal nyomtatni. Körbe kérdeztem családban, megnéztem én is, nem lettek patronok felcserélve.
Most minden szín helyett pirossal nyomtat, de a fekete nem látszik, tehát egy csak fekete dokumentumnál egy üres lapot nyom ki.
Valakinek volna ötlete, hogy mi lehet a probléma?
2018. jan. 30. 15:49
1/2 anonim válasza:
A nyomatón ha be lehet állítani, hogy teszt lapot nyomtasson akkor próbáld meg azt. Ha akkor jó a kép akkor a csatlakozással van a probléma (törött USB kábel?), ha nincs ilyen funkció, akkor másolást próbáld meg vele. Ha ott is para van akkor csak szerviz segíthet.
2/2 A kérdező kommentje:
Tesztmódban is rossz. Köszönöm a válaszodat!
2018. jan. 30. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!