60. 000Ft-ból milyen konfigot raknátok nekem össze? Bövebben lent!
Hát először is 60.000Ft-ot max 1-2 ezerrel lépheti túl.
Új játékok olyan közepesen fussanak rajta(Modern Warfare2,GTA IV,Prototype,NFS Shift stb)Colin Mcrae dirt 2 meg a Metro 2030 nem érdekes hogy hogy futna rajta meg az ilyen nagyon magas gépigényüek.
gigabyte alaplap,
meg egy am2-es proci,
illetve még a kártya is kijön belölle meg a winyo..nincs már ára a pc-nek,én is áron alul adtam el az enyémet,senkinek nem kell már,minden ingyen kéne inkább..
Első vagyok
Új alaplap + proci + VGA-hoz kell új táp is, és esélyes hogy RAM is, tehát akkor sem jön ki 60eből. Tápot ha nem veszel sanszos hogy meg sem moccan a gép az új alkatrészekkel, ha Ramod sima DDR akkor pedig biztos hogy új kell abból is.
AMD Phenom II X2 545 Dual Core 3GHz
nVidia GeForce GT240, 1024MB, DDR3, 128 bit, HDMI, DVI, PCI-E
Biostar MCP6P3, Socket AM3
1.Minek kéne új táp...450W nem igaz hogy nem elég ddr3-mas memóriám van 2 gb
Utolsó ilyesmi válaszra vártam
kösz mindenkinek
De azért még jöhetnek
mi a véleményetek a 4830-asról,
Első vagyok
Ha leírtad volna pontosan milyen alkatrészed van akkor pontosabb választ is kaptál volna, honnan kellett volna sejtenem hogy már DDR3as ramod van és h milyen a tápod....
4830 pedig egy jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!