Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Billentyűzet lenyomva tartja...

Billentyűzet lenyomva tartja a shiftet?

Figyelt kérdés

Régebben is történt ilyen, de valamilyen csoda folytán akkor megjavult. Most megint előjött, és most megpróbálok normális orvoslást találni rá, ha van egyáltalán. (most még nem jött helyre.

Sok-sok tesztelgetés után odáig jutottam, hogy valszeg valamilyen érintkezési hiba miatt folyamatosan shift jeleket küld a billentyűzetem a gépnek. Laptop billentyűzetét/másik billentyűzet használva helyreáll, de amint visszadugom, akkor megint le lesz nyomva. (Fizikailag nincs beragadva a gomb).

Hogyan lehetne ezt orvosolni? Garancia már nincs rá, nem volt drága, így valszeg újat veszek, csak arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e triviális orvoslások, amik hátha segítenének.

Előre is köszi!

2018. jan. 29. 11:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Letisztítottam az érintkezési lapot, és pár ki-/bedugás + shift nyomkodás után jó lett.
2018. jan. 29. 12:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Caps lock nincs bekapcsolva?
2018. febr. 2. 09:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Pls.
2018. febr. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!