Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó lehet játékra nem?

Ez jó lehet játékra nem?

Figyelt kérdés

Üdv.

Moste egy ASUS Radeon HD 6450 1GB DDR3, 64 bit kártya van a gépembe

A következőre cserélném: Sapphire Radeon HD 6670, 1GB. GDDR5, 128 bit

Ez már alkalmasabb játékra ugye? nem nagy játékokra gondolok, mint pl TDU 2, GTA IV stb :)

#Radeon HD 6670 #Játékra videókártya
2018. jan. 27. 20:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Tele van a net tesztekkel, ha már arra is fogyatékos, hogy képtelen rákattintani a jutubra és nézzen két videót a kiszemelt kártyákról, akkor nem tudom mit vársz el tőle.
2018. jan. 29. 13:58
 22/34 A kérdező kommentje:
Sértegetni és okoskodno könnyű. Fogyatékosak ti vagytok, gyászkenetek XDXDDD. HADJATOK BÉKÉN MOSTMÁR A FABA
2018. jan. 29. 14:08
 23/34 A kérdező kommentje:
Az oldal neve: Gyakorikérdések pont hu. Hadd kérdezzek mán azt amit akarok, ha meg nem értitek a kérsést, vagy nem tudjátok rá a választ, nem kell a kérdés alá semmit se irni.
2018. jan. 29. 14:10
 24/34 anonim ***** válasza:
Hadd tegyek fel egy számodra ismerős gyakori kérdést, a fogyatékosságod pusztán mentális, vagy fizikai trauma okozta?
2018. jan. 29. 15:32
 25/34 anonim ***** válasza:
Veled van baj ha nem tudod elfogadni a másságod, minket aztán nem sért meg a hülyeséged. A kezdetektől fogva csak segíteni próbáltunk rajtad, amire felkaptad a vizet és bemutattad tudatlanságod, degeneráltságod, mit keresel még itt?
2018. jan. 29. 16:10
 26/34 anonim ***** válasza:
Persze, végig olvastam, hogy szerinted játékra alkalmatlan a kiszemeltednél 2x erősebb bestbuy árú kártya, látod én még értelmezni is tudom veled ellentétben.
2018. jan. 29. 16:37
 27/34 A kérdező kommentje:
ahaha, dádá :D
2018. jan. 29. 18:19
 28/34 A kérdező kommentje:

bementem ma egy Számítástechnikai boltba. megkérdeztem hogy a Videókártyánál kell nézni a 64 bit sebességet is. Ezt kaptam válaszként: Relatív. 64bit semmire se jó, min. 256. De igazából a gyártók ezzel is trükköznek, lassabb GPU-hoz gyorsabb sávszél vagy fordítva és csak a csúcstermékeknél jön össze minden, ami csak lehetséges

Na, hát egy szakembernek jobban elhiszem, mint egy okoskodónak :D na csáosztok :D Vita lezárva

2018. jan. 29. 18:54
 29/34 MGéza ***** válasza:
Ebből is látszik hogy az eladó ugyanolyan laikus mint te :D Élj csak nyugodtan a saját tévhitedben, na viszlát!
2018. jan. 29. 19:15
 30/34 anonim ***** válasza:

Igen, a közmunkásként foglalkoztatott képzetlen bolti eladónak van igaza.

A szakemberek (hardvermérnökök) egy kicsit magasabb nagyságrendű fizetést visznek haza és nem egy semmilyen sarki boltban árulják a gémer kártyát, hanem végeznek értelmes munkát is.

2018. jan. 29. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!