Lenovo Thinkpadekhez hasonló notik?
Figyelt kérdés
Kis, strapabíró notit akarok, aminek jó nagy akksija van és kényelmesen hordozható.
Van más gyártóknál hasonló széria amit mertek ajánlani? Használtat fogok venni szóval régebbi típusokra gondolok ( pl. lenovo t420) nem kell semmi extra SLI 1080m meg 4K-s kijelző.
2018. jan. 27. 11:33
1/2 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy üzleti kategóriás strapabíró gépet keresnél, akkor olyan típusokat keress, hogy
Latitude (Dell)
Travelmate (Acer)
EliteBook, Probook (HP)
Lifebook (Fujitsu)
2/2 anonim válasza:
Én a T420-at nagyon ajánlom, egy rettentően jó kis noti, nem melegszik, gyors is, aksi is 2 órát kibír. Én is használtan vettem 1 éve. De biztosan a többi HP, Dell is ilyen jó, ez már ízlés dolga. Laptopsystem.hu-t ajánlom, nézz körül ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!