Hangzásilag GX Cavimanus vagy Logitech G430?
GX Cavimanusom volt eddig, 2 is, mind a kettő fél év után hibás lett, az első 2 év után használhatatlanná vált (mikrofon téren). A második 1 éve van meg, a mikrofon fél élv után itt is meghibásodott, de a mivel nagyon tetszik a hangzása, nem cseréltem le. Most hirtelen elől nem hallom benne a hangokat, csak hátul és oldalon, és ez kiakasztott.
Ezt a Logitech G430-at néztem ki, de mindenfélekéépen azt akarom, hogy a következő fejesem is MINIMUM bírjon olyan hangos, és olyan szép hangzással mint a Cavimanus, azonban találtam olyan véleményeket a G430-ra, amelyek szerint gyenge hangzása van. Aki nem tudná, a Cavimanusnak virtuális 7.1 hangzása van, gondolom ez is szebbé teszi a hangzását, nem tudom, nem szakterületem, gyűlölöm is ezt a szakterületet, de ha ennél gyengébb hangzású a G430, akkor légyszíves, tapasztaltak írják le.
Külön megköszönném, ha esetleg tippeket adnátok helyette. Árkategória maximum 30.000 forint, de ha felbaxom magam úgyis elverek rá többszázezret, de ezt inkább elkerülném.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!