Szerintetek az új GTX 2050 utóléri majd a GTX 1060 at?
Figyelt kérdés
Durva belépő szintű kártya lenne annyi szent. De én amondó vagyok hogy csak a GTX 2050 ti lesz majd olyan erős.
Ja és szerintetek lesz GT 2030?
2018. jan. 26. 12:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges találgatásokba bocsátkozni, tudtommal ilyen kártyákat még be sem jelentettek hivatalosan...
2/7 anonim válasza:
Honnan szeded ezeket az infókat, és mire alapozod a véleményed ?
3/7 A kérdező kommentje:
De le lehet szűrni ha belegondolunk, hogy átlagban mennyit szoktak fejlődni a kártyák csak most az a helyzet, hogy szerintem túl durva kártya lenne belőle. Amd fronton az rx 570 et is lenyomhatná. Kicsit felborulna a piac ha GTX 1050 áron árulnák. Ha meg drágább lesz akkor nem lesz olcsó kártyája az Nvidianak
2018. jan. 26. 12:29
5/7 A kérdező kommentje:
az agymenésem mennyire valószerűsithető?
2018. jan. 26. 12:56
6/7 anonim válasza:
Generáció- és gyártástechnológia váltáskor szoktak lenni ekkora ugrások. Ha lesz GTX 2050 akkor szerintem az GTX1050 Ti szintjén lesz, kicsivel talán erősebb.
Viszont a jelenlegi trendekből kiindulva az árak is egyre csak mennek fel.
Már most lehetetlen normális videokártyát kapni újonnan, egyrészt a bányászat, másrészt az alapból dráguló modellek miatt.
7/7 anonim válasza:
biztos nem. ráadásul az új szériát is ki fogják szippantani a boltokból a bányászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!