Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem megy az 5.1-em Win...

Ali27 kérdése:

Miért nem megy az 5.1-em Win 10en?

Figyelt kérdés
Sziasztok nemrégiben vettem új gépet és 5.1es rendszert szeretnék rákötni. Az alaplapom elvileg bőven tudná kezelni mind 3 jacknek van dedikált helye. Mikor beállítanám az 5.1et érzékeli is le is teszteli végig is visz az egész menetén végén ki is írja hogy minden okés még is sztereoban szól ettől függetlenül. Mi lehet az esetleges megoldás? sok mást is próbáltam már de remélem tudtok valami olyat mondani amit még nem válaszokat előre köszi!!:)

2018. jan. 25. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a forrás (videó, zene) nem 5.1-es hanem csak sztereó.
2018. jan. 25. 23:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ erre én is gondoltam.... de még vagy 5 éve volt másik 5.1es rendszerem másik géppel win7 alatt ott tökéletesen mentek a zenék is pl.... illetve próbáltam letesztelni is 5.1es felvételekkel....
2018. jan. 26. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!