Intel core i5 2500-as processzor mellé milyen videókarit ajánlanátok?
Én egy rx 460-ban gondolkodok a keretnek megfelel de olcsó helyről szeretném venni. Ezen az oldalon feltűnően olcsó nemtudom megbízható-e: [link]
Na most kicsit zavaros a kérdés. Két válaszra is kiváncsi lennék. Hogy az intel proci mellé megfelel-e a vga és hogy ezen az oldalon biztonságos-e rendelni videókártyát mivel feltűnően olcsó.De egyéb olcsó oldalt is küldhettek hogyha van.
"Hogy az intel proci mellé megfelel-e a vga "
Nem CPU mellé veszünk VGA-t és fordítva hanem az adott feladatra és felbontásra kerettől függően.
Ennyiért amúgy nem rossz vétel.
Én innen utángyártott netbook töltött vettem, időben és hibátlan állapotban megérkezett.
Szerintem nem lesz velük gondod.
min
amd RX 560 4GB, vagy GTX 1050ti 4GB, ez alá ne is menj mert 2GB vga ram kevés
Válasszoló206.
Csak az a baj hogy most nincsen raktáron akkor most hogyha megrendelem akkor fogják kihozni majd ha jön szállítmány nekik rx460-ból?. Második válasszoló: nekem ez bőven elég bf1,gta5,just cause3,watch dogs 2-őre :)
Szerintem AMD oldalon a Sapphire a legjobb gyártó, ők kizárólag AMD videokártyát gyártanak.
A hűtése nagyon jó az összes kártyájuknak. Szerintem érdemesebb a két ventilátoros verziókat venni, bár egy ilyen kisebb teljesítményű kártyánál az egy is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!