Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A mikrofon hangereje önálló...

A mikrofon hangereje önálló életet él, mi ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne a mikrofonommal (pontosabban a Windows 10-el), hogy a SUTTYÓ saját magától állítgatja a mikrofon hangerejét. De annyira felveszi a hangerőt a mikrofonon, hogy ha a másik szobában csinál valaki valamit, az is belehallatszódik, teljesen ellehetetlenítve a kommunikációt másokkal. Rögzítőeszközökben 100-on van a mikrofon, +10DB-s erősítéssel. Hiába veszem le, beszéld közben visszaveszi. Kikapcsoltam hogy ne halkuljon semmi mikrofonozás közben, illetve a hangszóróknál, és mikrofonnál is beállítottam, hogy más program ne buherálja (rögzítőeszközök, felvétle, mikrofon, tulajdonságok, speciális).

Laptopot használok. A beépítettel, és külön bekötöttel is ugyanezt produkálja. A Realtekes driver van fent, ez van a laptop gyártójának honlapján is.

Mit lehet ez ellen tenni?

2018. jan. 25. 15:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj. Nem kell félnaponta megkérdezni ugyan azt ! Erre találták ki a kérdés kiemelése lehetőséget.
2018. jan. 25. 15:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Másodjára tettem ki a kérdést, mert nem érkezett rá válasz. A kiemelés abszolút nem ér semmit, és 3 naponta van. Ha zavar hogy két kérdést látsz pár órán belül ugyanarról, az azt jelenti hogy túl sokat időzöl a GYIK-en. De te mindenhova ezt írod...
2018. jan. 25. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen zavar, képzeld el.

A Google eszedbe sem jut ugye ? Csak ÉN csináltam 3 videót erről a témáról a YT.-on, de ha neked jobban esik napokat várni egy válaszra, mint hogy rákeress, akkor jó étvágyat kívánok. .)

2018. jan. 25. 15:27
 4/11 A kérdező kommentje:

4 órája keresem rá a választ, megnéztem több mint 10 YT videót, több oldal Google oldalt, és semmi nem segített, mindent megpróbáltam amit a felhasználók eddig javasoltak.

Nem látsz mások fejébe, felesleges olyat írnod, ami nincs, vagy nem létezik.

2018. jan. 25. 15:31
 5/11 A kérdező kommentje:
... ahelyett hogy esetleg linkelnéd a 3 YT videódat. Tulajdonképpen trollkodni jársz ide?
2018. jan. 25. 15:32
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2018. jan. 25. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem kerestem rá a videókra, csak tippelek:

Dinamika kompresszor?

Pl. gugli: windows 10 mic disable dynamic compression

2018. jan. 25. 16:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentet, de sajnos ezzel se mentem semmire. :(
2018. jan. 25. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Több helyen is kipróbáltad a szobában?

Win8 alatt nem volt ilyen? Írtad: "pontosabban a Windows 10-el". Akkor tedd rá vissza a 8-at...ha semmi sem segít.

2018. jan. 25. 22:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Bárhol használom, ilyen. Nem volt más OP rendszer feltelepítve előtte, és sajnos kellene a 10-es bizonyos featurek miatt. Egyébként elég sok videót találni az interneten "microphone automatically adjusting volume" néven, van akinek lehalkítja, stb. Sok megoldást láttam már, nekem egy se működött. Elképesztő hogy ilyen dologra nincs egy sima "off" gomb...
2018. jan. 26. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!