Hdd to ssd?! Legyszi NE kovezzetek meg! Regota nem foglalkoztam ilyesmivel es egy picit kijottem a gyakorlatbol.
Figyelt kérdés
Szoval: volna 1 hdd win7-el, de venni szeretnek egy ssd-t (120gb). Tudom van valami progi, amivel lehet a win-t masolni hdd-rol hdd-re. Az melyik progi. Es a kerdesem: hdd-rol ssd-re lehet e. vagy inkabb huzzam ujra az egeszet. A valaszoknak halas lennek.2018. jan. 25. 07:37
2/7 anonim válasza:
Mindenképpen húzd újra az egészet, az a legtisztább.
Mert másolásnál valami nem úgy sikerül aztán csak szenvedés lesz belőle, lassú lesz, nem úgy fog működni, stb, és úgyis újra kell raknod.
3/7 anonim válasza:
Egyszerűen klónozd át ugyanúgy fog menni utána minden.
Macrium Reflect Free program kell hozzá.
Ha mégsem lesz jó még mindig újra tudod telepíteni az egészet.
4/7 anonim válasza:
Telepítsd újra.
De amúgy tényleg: kommented megírása helyett a gugli kb 15.000 találatot dobott volna ki még csak magyarul is.
5/7 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor legbiztosabb újrahúzni, akkor garantáltan jó lesz. Az átmásolás megoldható egyébként partíciókezelő programokkal, csak ott figyelni kell pár dologra (aktív partíció, szektorhatárok).
6/7 anonim válasza:
A legtisztább út mindig az újratelepítés. Én is ezt tudom javasolni, mivel ha másolod, lehetnek belőle gondok (hibás eltolás, és társai). Illetve ne felejts el meggyőződni arról, hogy a BIOS/UEFI Setup-ban a lemezkezelés nem IDE, hanem AHCI módra van állítva.
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.... ment a zold kez ✌😉
2018. jan. 26. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!