Ezen a számítógépen még el döcögnek újabb játékok is?
pl tavalyi játékok 720p low vagy very low-on?
Phenom X4 9100e, Radeon HD 6570, 6 GB ram
Vagy ez a jobb Intel Core i3 4330 vagy 4340 már nem tudom melyik, 6 GB ram, Intel HD 4400
használt gépre van csak pénzem 25 ezrem ,és ezek annyiba kerűlnek valószínű, hogy az első lenne korrekt vétel?
Nem. Legalábbis azon a felbontáson. Az én ugyan olyan öreg gépem pont kétszer olyan erős, és az elmúlt pár évben kijött játékokkal rendesen megszenvedek.
Pl. a BF 1 majdnem, hogy csak minimum beállításokon megy.
Esélytelen. Én 2-3 évvel ezelőtt használtam az alábbi konfigurációt:
AMD Phenom X4 9600BE
4 GB RAM
AMD Radeon HD6970 2GB
Ez a gép már a GTA V-tel is szenvedett, minimumon is. Aztán került bele egy Phenom II X3 B75, amiből lett egy X4 975, feloldás útján. Ez még valamennyire megbirkózott a feladattal, de már ez is nagyon problémás volt 2015 végén. Az utódja egy Intel Pentium G4400 lett átmenetileg, ami a 2-vel kevesebb processzormag ellenére is alig maradt el teljesítményben az elődjétől.
A 4GB RAM nagyon határeset volt, a 6GB sem lenne sokkal jobb.
Illetve még ott a 6970, ami bár még ma is képes sok mai játékot kiszolgálni, de eljárt felette az idő, és már csak alacsony beállításokra jó. Viszont még mindig mérföldekkel erősebb, mint a 6570, vagy a HD4400.
Inkább még spórolj tovább, jobban jársz.
Core i3 4330
Intel HD 4400
6 GB ram
Rise of the tomb raider: https://www.youtube.com/watch?v=WIGcrsnYjEA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!