Ezt a gépet megéri már lecserélni, vagy még jó lesz?
Intel Core i7 3970X
16 GB ram
Asus Strix GTX 1070 videokártya
A gép elsősorban munkára másodsorban Full HD játékokhoz kel, de inkább munkára mert ha én Ryzen konfigon gondolkozom és gondolkoztam a Ryzen 1800x-en de mivel munkára is kel a gép ezért AMD Ryzen Threadripper 1900X és 32 GB ram-on illetve venni Asus Strix GTX 1080 Ti videokártyát ?
Hát azt mi se fogjuk tudni akkor megmondani.
Ha leírod a pontos nevét a programoknak amiket futtatni szeretnél, akkor lehet tudni írni valamit rá. De így...
(Amúgy "munkához kell". Ez mit takar? Ha ilyen komoly gép kell, akkor gondolom nem vagy kezdő a szakmádban, vagyis már tudnod kell hogy gyengébb gépen hogyan muzsikálna a dolog.)
Fake! Játsza az eszét, hogy neki mennyi pénze van, vagy szeretné ha lenne! Egy ilyen gép kihasználásához már komoly mérnöki múltal kell rendelkezni. Mármint a munka terén. Nem hiszem, hogy komolyan gondolná egy mérnök, hogy itt, ezen az oldalon önjelölt informatikusok majd megmondják neki a tutit, hogy mire van szüksége.
Egyébként napok óta látok itt egy újra, ês újra ismétlődő kérdést, hogy 1700000 forintból milyen gépet rakjak össze.
Ez a kérdés is erősen azokra hajaz.
"Fake! Játsza az eszét, hogy neki mennyi pénze van, vagy szeretné ha lenne!"
Még szerencse, hogy te résen vagy és leleplezed, hiszen személyesen is ismered a kérdezőt. Pedig már majdnem azt hittem, hogy csak egy nagypofájú tuskó vagy.
"Egy ilyen gép kihasználásához már komoly mérnöki múltal kell rendelkezni."
Vagy csak el kell indítani egy videóvágó programot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!