Milyen viszonylag olcsó GPU-t ajánlanátok, kép és videószerkesztéshez.15000 Ft értékig!?
a ps5-hoz szinte bármilyen videokártya jó, persze a jobb jobb, de ez egyértelmű.
Nekem Sapphire (AMD ATI) Radeo HD3850 256mb-vel szépen fut.
A videoszerkesztésen nem sokat változtat a videókártya, ilyen ottoni gépeknél amúgy is nagyon lassú még a legjobbakon is.
Hát, ha már GPU-t kérdeztál, akkor az RV670-t vagy az RV730-at ajánlanám. A 740-re épülő kártyák már nem jönnek ki 15 ezerből.
Esetleg, ha használtan veszed, belefér egy G90, vagy G92, kis szerencsével még RV770LE, vagy RV770 is.
Már sok helyen kérdezősködtem, ezt ajánlotta a nagytöbbség,Gigabyte Radeon HD4670 1GB DDR3 128-bit HDMI igaz h nem 15k de ha elbirja azt amire nekem kellene megérné.
Ez jobb vagy rosszabb a fentebb emlitettnél?
Asus Radeon HD5450 1GB DDR3 64-bit Low Profile Bracket
A kérdező kommentje:
Nekem pont ugyan olyan HD4670-esem van. Nincs rá panaszom. A memória órajelét nem veszi vissza energiatakarékos módban, de ezt leszámítva szerintem kiváló kártya.
Valamivel olcsóbban lehet kapni (Ha még találsz) MSI HD3850-et ami még erősebb, de már ritka.
A HD5450 pedig SOKKAL gyengébb. Meg ne vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!