Egy Core 2 Duo-s laptop mire elég manapság, feltéve ha nem akarok játszani vele?
Másodiknak: én amilyeket láttam, azokban P és T betűs Core 2 Duok voltak.
Ezek ajánlottak? És még melyek?
Nem tudom, csak nézegettem a laptopok között és úgy értesültem, hogy Core 2 Duo alá nem érdemes menni. Egyelőre nem sürgős a laptop vétel, csak érdeklődök.
Te most második generáció alatt a Sandy Bridge-t mondod?
Egyébként azért akarok használt laptopot mert azt olvastam, hogy szemét kategória a legolcsóbb de új laptop.
21:53 nak
Windows 8 vagy 8.1?
az energiatakarékosak elég rosszak szoktak lenni alsó kategóriában. Ha nem ütni verni kell akkor egy olcsóbb is megfelel a célnak de én i3-as proci alá nem adnám.
120 ért már találni i3-as procis laptopot ssd-vel, már ha elég a 120 gb, mint említetted filmeznél. Ezek nem strapabíróak de használhatóak.
használt laptoppal érdemes számolni hogy ha még nem cseréltek benne mióta megvették akkor elég hamar aksi cserés lesz tehát add hozzá az árhoz.Abból se vennék egy sandy vagy ivy bridge-s i5 nél gyengébbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!