Milyen beallitasokkal tudnam tuningolni a gepemet? Intel core i3 6100U Nvidia geforce 920M 4gb ram
Hat ezt tuningolhatod iteletnapig, minden lathato eredmeny nelkul (kiveve az elfustolest). Marmint tuningolhatnad, ha nem egy laptop lenne, ami meg egy standard asztalinal is kevesbe tuningolhato.
Vegyel bele ssd-t meg plusz 4 giga memoriat, mast ugyse tudsz beletenni, ezek meg legalabb tenyleg segitenek.
Milyen céllal szeretnéd tuningolni?
Maximum ram és ssd-t tudsz bele tenni. Cpu tuning nem lehetséges, a videókártya tuning még lehetséges.
Nekem is 920m van a laptopban, ki is próbáltam +135mhz core clock, és ha jól emlékszem 150mhz memory clockot raktam rá, és persze 1 hűtő padot alá, ami mondjuk nem segített kb semmit, mert így sem ment fel terhelés alatt 65fok fölé... Persze túl sok mindent nem fog számítani ez a kis vga oc sem, én is csak 1x csináltam, mert kíváncsi voltam rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!