Most veszeku uj gépet 500w-os táppal. Mindegy milyen tápkábelt használok hozzá?
Figyelt kérdés
Ami kábel van arra 250w van irva.2018. jan. 21. 08:20
2/6 yeti27 válasza:
A W (Watt) és v (volt) között elég nagy különbség van.
Szerintem elnéztél valamit.
3/6 anonim válasza:
Ami a kábelre van írva az a bemeneti teljesítmény. A tápon amit látsz az meg a kimenet. Nem összekeverendő.
4/6 anonim válasza:
Nézd meg újra azt a kábelt. Szerintem te a szimpla V-t dupla W-nek nézted!
5/6 MGéza válasza:
Az a maximum hálózati V(volt) értéket jelöli, tehát ipari áramhoz nem lenne tanácsos használni. De mivel nálad is minden valószínűség szerint magyar szabvány szerinti 230V van így nyugodtan használhatod.
6/6 anonim válasza:
Melyik az a gyökér, aki leszavazott? Aha, talán többen is voltak! Komolyan mondom, moslék keverő fával kellene addig verni őket, ameddig el nem tudják mondani, hogy mi a különbség a Volt, és a Watt között!
Ha van olyan cég, amelyik 220Volton maximum 250Watt teljesítmény felvételt enged meg az általa gyártott tápkábelre, hát az nem is tudom mit gyárt. Valószínűleg cérnát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!