Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most veszeku uj gépet 500w-os...

Most veszeku uj gépet 500w-os táppal. Mindegy milyen tápkábelt használok hozzá?

Figyelt kérdés
Ami kábel van arra 250w van irva.
2018. jan. 21. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nagyjából mindegy.
2018. jan. 21. 08:39
 2/6 yeti27 ***** válasza:
100%

A W (Watt) és v (volt) között elég nagy különbség van.

Szerintem elnéztél valamit.

2018. jan. 21. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami a kábelre van írva az a bemeneti teljesítmény. A tápon amit látsz az meg a kimenet. Nem összekeverendő.
2018. jan. 21. 08:46
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg újra azt a kábelt. Szerintem te a szimpla V-t dupla W-nek nézted!
2018. jan. 21. 08:52
 5/6 MGéza ***** válasza:
100%
Az a maximum hálózati V(volt) értéket jelöli, tehát ipari áramhoz nem lenne tanácsos használni. De mivel nálad is minden valószínűség szerint magyar szabvány szerinti 230V van így nyugodtan használhatod.
2018. jan. 21. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Melyik az a gyökér, aki leszavazott? Aha, talán többen is voltak! Komolyan mondom, moslék keverő fával kellene addig verni őket, ameddig el nem tudják mondani, hogy mi a különbség a Volt, és a Watt között!

Ha van olyan cég, amelyik 220Volton maximum 250Watt teljesítmény felvételt enged meg az általa gyártott tápkábelre, hát az nem is tudom mit gyárt. Valószínűleg cérnát.

2018. jan. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!