Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Haverom az meglenne zakkanva...

Haverom az meglenne zakkanva vagy csak megteheti hogy így cserélgeti a gépébe a dolgokat?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom az bármit vesz a gépébe és ha éppenséggel nem úgy szereli be ahogyan azt tervezte akkor képes a szemétbe dobni azt a perifériát.

Példa: 2 hónapja vett egy új alaplapot meg egy gépházat.

És az alaplapot csak azért kidobta a szemétbe mert picit ropogott mikor felszerelte rá a nagy toronyhűtőjét. Gondolom ettől tuti nem pusztult el. Pedig meg is vettem volna tőle , de rávágta , hogy ez xar és nem ér semmit.

A gépházat azt meg azért akarta selejtezni mert gyárilag volt egy kis karcolás ott ahova becsúsztatja a merevlemezt abba a kis műanyag rekeszbe. És hiába mondom neki , hogy attól , hogy könnyen hozzájut a cuccokhoz a szülei ugyanúgy dolgoztak azért a pénzért.

De ilyenkor csak azt mondja , hogy az nem az ő baja , hogy én nekem dolgozni kell azért ha valami értékeset szeretnék vásárolni és ennyivel lezárja a dolgot.

Ti értitek ez mert én nem tudom hova rakni a gyereket.

Gondolom ti se kaptok frászt ha egy picike karcolás éri a számítógépet :D

2018. jan. 19. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Nekem is van egy hasonló haverom, bár õ èrti is a dolgát ès nem cserèli le ha van rajta egy karcolás, de fèl ève 500 000 Ft-ot költött rá.
2018. jan. 19. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán meséld el a szüleinek, hogy mire költi a fiacskájuk a pénzüket, szerintem hatásosabb lesz. Ha meg őket sem érdekli, akkor ennyi.
2018. jan. 19. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Kár beleavatkozni ebbe. Ha van pénze, csinálja csak, majd ha elfogy, vagy nem lesz apuka és anyuka, rá fog jönni.

Amúgy ha eszed van, azt mondod neki, hogy adja neked ingyen ezeket a cuccokat. Így igaza lesz, mert semmit nem ér, te meg kilószámra hordhatod tőle a szajrét.

2018. jan. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!