Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez megéri a...

Szerintetek ez megéri a 35000ft-ot?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus f2a55-m

Proci: a10 5800k

Ram: 2x4gb 1600MHz Kingston hyperx

Táp: Thermaltake munich 430w

Vinyó: ha nem muszáj nem adnám, de megegyezhetünk: 1TB wd 7200rpm

dvd olvasó, nem tudom működik-e sose használtam

gépház ronda

“Ennyit irt rolla vagy van meg valami fontos amit tudnom kellene ?”

2018. jan. 19. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:

merevlemez nélkül nem fog indulni, ha újat kell venni az + 15e, illetve nincs videokártya, amennyiben játékra kell +20e körül kell még gondolkodni, hd 7850/7870, r7 270 (270x) gtx 750Ti, stb.

Egyébként jó alap gépnek, nem fejleszthető, de árban megéri.

2018. jan. 19. 21:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Miaz hogy nem fejleszthető?
2018. jan. 19. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mire kell? Azért irták, hogy nem fejleszthető mert erösebb processzort nem tudsz venni bele, mert akkor már alaplapot is cserélned kellene, sőt valószínűleg ramot is. Nekem nem érné meg, mert ez egy igazi netezös gép lenne egy ssdvel. Játékra bárhogy variálod pénzkidobás.
2018. jan. 23. 13:40
 4/5 A kérdező kommentje:
4x3,8 GHz sztem elég miért cserélném xd
2018. jan. 24. 06:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem minden a sebesség, ott van a memória vezérlés, aztán az egy magos/szálas teljesítmény is. Nem ugyan az a mag van minden processzorban. Nem hiába szólja le mindenki az FX-et, mert hiába 8 magos, a 4 magos haswell i5 proci ráver teljesítményben.

Itt is ugyan az a helyzet.

Mondtál egy adatot, de sehol nem említed az architektúrát/felépítést, támogatottságot, egyszálas teljesítményt, memória kezelést, az IGP-t, a fogyasztást, a hőtermelést és társaikat.

Ez kb akkora mellélövés mint videokártyánál a telepített VRAM (GB) alapján osztályozni a termékeket.

2018. jan. 24. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!