Birná a tápom ezt a konfigot?
Egy uATX Lap
Asus GTX 560 Ti videocard
i5 proci
2x4GB DDR3 RAM
Egy 7200RPM HDD
Egy SSD
A Táp egy Chieftec ECO 500W 85+ Bronze
Eddig ugye nem volt gond, de egy sokkal rosszabb kártyát cseréltem le az 560 Ti-ra ami sokkal többet eszik.
én is ugy tudom hogy elég neki az 500W legalábbis a legtöbb Forum ezt mondja hogy csak a "Limited Edition" ami jobb eszik 550W-ot.
A Chieftec meg nem rossz föleg a maga 85+ Bronze besorolásával, legalábbis emiatt vettem ezt..
Eco az a tápok alja.
Hiába Bronze minősítésű ha maga a táp belseje nagyon gyatra.
Persze sosem tudni hogy mikor lesz baja, lehet 10 évig jó lesz, lehet egy zárlat elviszi az egészet.
560Ti hivatalos maximális fogyasztása 210W .
Az Intel CPU max 95W-t ehet, ha régebbi generációs akkor is.
Olyan 300W körül eszik, 400W-t képes nagyon max leadni a táp de konkrét tesztet angol nyelven, normális szakoldalon nem találtam.(1-2 fórumon is írják hogy elég alacsony minőségű)
Én valami német oldalon olvastam olyat, hogy nem annyira vészes táp, kb. mint a Force széria, olyasmi.
Szvsz elbírná.
170 watt TDP -t írnak ph-n gurus tesztekben 195W-t gondolom kártyától függően.
Here is Guru3D's power supply recommendation on the GeForce 400 series:
GeForce GTX 560 - On your average system the card requires you to have a 500 Watt power supply unit.
Tehát egy minőségi 500W-s táp elbírja. De ha cserélnéd adok példákat : FSP Fortron Hydro X 550, Be quiet! Pure Power 10 CM 600W Silver , EVGA SuperNOVA 550 G3 550W Gold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!