Mennyire megérősek ezek a gépek?
Figyelt kérdés
Csak netezésre illetve filmnézésre kéne, semmi másra szülőnek, itt találtam megfelelő árkategóriában dolgokat, de nem tudom, mennyire érik meg ezek.
2018. jan. 18. 18:21
1/6 anonim válasza:
az a baj, ha chromet használsz nem elég 2 gb ram :D
2/6 anonim válasza:
pontosan melyikre gondolsz, milyen árban?
Chrome mindent gyorsítótáraz, ha rákattintanál hamarabb betöltsön, ezért 2GB ram nudli, chrome mellé minimum 4, de inkább 6-8gb kell, így marad mozilla firefox, opera.
Egyébként csak netezésre lehet venni használt gépet is hardver apróról, 30ért kinézel egy normálisat, belevágsz 15-20e -ért egy ssd-t és kész is.
3/6 A kérdező kommentje:
Igazából úgy összességében gondoltam az egész oldalt, hogy az egyes típusok mennyire érik meg, mindenképp 4 gigásat szeretnék, meg a tárhely sem annyira fontos, csak normálisan menjen, és azért is volt szimpatikusabb ez a megoldás, mert olcsó is, és van rá garancia, általában inkább gyűjtök tovább, de megveszem újonnan a dolgokat, mert nagyon nem bízom a használt áruban, és ha vétel után derülne ki, hogy baja van, itt legalább reklamálhatnék.... gondolom :D
2018. jan. 18. 19:51
4/6 lali51 válasza:
Azért a garancia feltételeket olvasd el.
5/6 anonim válasza:
A Core 2 Quad gépeik még nem annyira lehúzósak.
6/6 anonim válasza:
Ez esetleg megérné, a 8GB memóriával szerelt változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!