Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre a gépre Windows XP...

Erre a gépre Windows XP helyett Windows 7?

Figyelt kérdés

Iskolás tanári laptop, elég gyenge 2007-es Acer.

Adatok:

Intel Atom 1.66 GHz

1GB DDR2 memória

250GB HDD

Driver támogatás van Windows 7-re. Valamennyire használható lenne ezen a gépen?

Amire kell: Elektronikus osztálynapló használata, Netezés (Youtube, Facebook...), Microsoft Office 2003.

(Tudom, gyenge laptop, eddig a termekben volt minden tanári asztalon egy ilyen laptop, most kapott az iskola újakat, ezért ezeket már leselejtezték, kidobásra várnak. Az egyik nyugdíj előtti tanár szólt, hogy neki kéne az egyik, otthon használná, mivel nincs gépe)

2018. jan. 18. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Esetleg valami soványabb linux - pl. linux mint xfce?

Office helyett lenne LibreOffice vagy Wine-ban lehetne futtatni az Office 2003-at.

2018. jan. 18. 17:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Office 2003 az fontos neki, másban sosem dolgozott, és nem is tud más verziót használni. Az E osztálynaplós szoftver is MS rendszerekre van írva...
2018. jan. 18. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Windows 7 semmiképpen. Windows 8.1 vagy Windows 10. Azok már felvannak készítve az ilyen kis Atom procis gépek meghajtására.
2018. jan. 18. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Határeset, elfut de elég lassan. Ha bővíthető a memória, és úgyis kidobnák őket, akkor kérjetek el még pár laptopot és rakjatok össze belőlük 2-4 gigát, sokat segítene.
2018. jan. 18. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen memóriát kéne bővíteni, ha lehet. Egyébként nagyon lassú lesz.
2018. jan. 18. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is selejtezés volt ....én elvittem mindet :D am nalam is ugyanez a helyzet....ha veszel bele 2-3 GB ramot akkor a általában elég gyors a maga nevében.....én szerintem maradj az xp nél ha a tanárnak ugy is jó mert akkor ezzel nem kell vacakolni...
2018. febr. 18. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!