Mindeneske kérdése:
Dupla hangkártya hiba! Segítség?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1. Olyan problémám lenne, hogy múltkor mikor beszélgettem TS3-on a haverokkal, arra letttem figyelmes, hogy hiába beszéltem a mikrofon nem közvetítette a hangot. próbálkoztam újratelepítéssel, több diverrel, de a probléma nem oldódott meg!! Mi lehet az oka?
2. Vettem egy aquprox USB 5.1 Sound Card nevű USB hangkártyát a probléme megoldására, de mikor ezt csatlakoztatom ugyan úgy nincs hang se a hangszóróknál (alaplapin van csak a mikrofon nincs) sem a mikrofonnál...
UI: Nem kell az a vlász, hogy vegyél másik mikrofont, mert vettem még 3 fejhallgatót és egyik mikrofonja sem továbbította a hangom...
2018. jan. 18. 16:32
1/3 anonim válasza:
Milyen mikrofon (ez fejhallgatóba épített?), milyen hangkártya (vagy milyen alaplap?), milyen operációs rendszer?
2/3 anonim válasza:
könnyen lehet hogy az alaplap hal meg lassan, hiába van külön hangkártyád ha tönkrement valami az alaplapon és nem veszi be illetve küldi ki a jelet.
3/3 anonim válasza:
A hibát a számítógép és a szék között kell keresni.
-Be kellene állítani a hangkártyát, a programot vagy amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!