SSD folyamatos tárhely csökkenés mi okozza?
Az lenne a problémám,hogy 0 byte helyem van az ssd-n pedig csak a rendszer van rajta,van amikor újra indítom a gépet és lesz rajta 50 giga szabad de ez folyamat elkezd csökkenni szó szerint másodpercenként csökken rajta a hely bekapcsolástól kezdve,de van olyan amikor már 0 byte hely van rajta amikor kapcsolom be és letörlök valamit lesz rajta pár mega hely de egyből kezd csökkeni.
Mi okozza ezt?
Kingston Hyper x ssd-ről van szó
100%-os a sentinel szerint és semmi baja sincs
Régebben is hallottam ilyen gondról, egy mappa növekedése okozta a problémát az illetőnek, újraindításkor általában törölte a rendszer, már nem emlékszem, mi volt a mappa neve.
Remélem WinDirStat-tal megtalálod.
Tehát 86giga szabad helyem volt amikor a WinDirStat progival elsőnek megnézettem,akkor a Windows nevű mappa volt 19,7 GB most 0 helyem van az SSD-n és azt írja a Windows mappára,hogy most 30,3 GB de de ez csak 11 giga,hol a többi 75?
Más mappa nem változott és még annyit hozzá fúnék,hogy a C-re Méretnek 44,3 GB-ot ír miközben 120as SSD van benne
Azt vettem észre,hogyha rámegyek a 'Tárterület're akkor a C-n (SSD-n) megcsinálom az Ideiglenes fájlok eltávolítását és újra indítom a gépet megint van 70giga helyem az SSD-n,mindig változó,hogy mennyi helyet ad..
vaaaaagy az van,hogy a lemezkarbantartóval kitörlök a C-ről 30megát...:'D
hozzá tenném,hogy utána egyiken se volt hely,a kettőt egymás után csináltam meg,miután újra indítottam a gépet utána lett rajta a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!