Ezt a laptopot megéri megvenni ennyiért, és futni fognak vele ujabb játékok is feltéve 20+ fps-el?
150.000 forint a keret a laptopra gépem már van abba pl gtx 970-es vga van és i5 6600 azzal 2014-es játékokkal 1440p-be játszok ,de kel laptop is ,amivel ha el megyek kirándúlni vagy valami el lehet játszogállni pár játékkal és mivel nincs nagyon pénzem ezért 150k-ért vennék laptopot pl akarok rajta gta 5-zni,battlefront 2-özni,AC Origins,Fortnite,PUBG,WoW
Elfognak indúlni ,vagy tévedek és nem olyan gyenge ez a laptop amilyennek tűnik?
Mivel azt írod hogy nincs pénzed, ezért azt javaslom, ne dobj ki ennyit ilyen sz@rokra. Laptopon olyan játszani, mint zokniban lábat mosni. Azaz: végülis meglehet csinálni, de mi értelme van ?
Amúgy meg, elmész kirándulni rövid u-val, és te meg a laptopot gyűröd majd ? Ez igen. És azt mondod hogy nincs nagyon pénzed. :)
Kedves 6-dik, illetve 4-ik! Vettem már részt én is olyan kirándulásban ,hogy jó volt meg minden. De gondolom a kérdező 1 napos kirándulásokra nem vinné el a laptopját ,én is 5 napos inkább nyaralásnak nevezhető dolognál este, én is unatkoztam, mikor még nem voltam álmos! Másrészt meg a kérdező nem biztos, hogy csak azért akar laptopot mert hordozható. De a kérdező is, kárnak írta ki, ezt mert vagy szerintem gondolhatta, hogy ez lesz! És szóval a kérdező gondolom nem szeretné fel tenni megint ezt a kérdést! Szóval a választ kéne le irnotok neki nem azt, hogy gépfüggö meg gyökér meg ilyenek igaz, hogy már vannak érintőkijelzős telefonok, de mivan ha valaki a nagy képernyőt is szeretné nézni?
És egyébként meg kérdező. Azon a laptopon ,arról ne is álmodj ,hogy AC Origins-zni fogsz mert az optimanizálása valami főrtelem! A PUBG nem tudom, igazándiból ott van a Fortnite az PUBG copy, nem mintha a PUBG nem lenne copy :D!
WoW az menni fog, Battlefront 2 is, gta 5 is ,illetve persze a Fortnite is, de nem értem meg minek akarsz te a Fortnite és a PUBG-al is játszani?!
Ezért az árért szerintem lehet kapni jobb laptopot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!