Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépembe melyik videokártyát...

A gépembe melyik videokártyát vegyem?

Figyelt kérdés

AMD Athlon 64 X2 4050e

8 GB ddr2 ram

Enermax EG375AX-VE 370W táp

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezekre a kártyákra gondoltam mert ezekről gondolom úgy ,hogy a tápom ki bírná őket ,na meg ,hogy nem lenne cpu limit,azért én úgy gondolom ,hogy innen persze a GTX 480 a legerősebb és ezt tudom is ,de ha abban tévednék ,hogy nem az összes kártyát hajtaná ki a táp illetve a proci akkor melyik kártyát vegyem meg?

2018. jan. 17. 19:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
kb hány fps-el?
2018. jan. 17. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
max 10-20 fps ,talán a gta 5 elfog futni normálisan ,de ott is lesznek micro laggok. Viszont pl egy Rise Of The Tomb raider vagy egy Falout 4 már max ilyen 5,10-20 fps-el fog menni! Még pedig a procid miatt. Ez a proci 2005-ben készűlt és még akkor is alsó kategóriába volt sorolható ,még egy Pentium D 950 is erősebb nála
2018. jan. 18. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!