Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép magától leáll és...

Számítógép magától leáll és újraindul azonnal. Mi az oka?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lassan 2 éves gépem és úgy dönt, hogy ő leáll mert olyan kedve van... Én a tápra gyanakszom mert a proci az elvan, 40 max 50 fokra megy fel terhelés közben is. Amikor újraindul akkor minden ventilátor max sebességre vált majd visszaállnak alapsebességre. Az vajon közre játszik, hogy fal mellet van?

A számítógép összetevői:

CPU: AMD FX-6300

VGA: GTX 950

PSU: Cooler Master Elite Power 600W RS600-ACAB-M4

Alaplap: ASUS M5A78L-M LE/USB3

Ház: Bitfenix Neos

UI: Mint gondolom páran észrevették, igen ez egy régi Computer Imperiumos gép és szóval nem kell most ugrani a cégre, hogy rossz configot csinál mivel ezt magam is tudom (lassan már egy éve).

2018. jan. 17. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A táppal van szerintem is.

Masterwatt Lite 400W is elég.

De amúgy egy bizonyos terhelést annak is bírnia kéne...(máskülönben az összes gépet vissza kéne hívniuk)

2018. jan. 17. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

az elite power pont egy elég silány tápocska, az ilyen hirtelen újraindulások többnyire a haldoklás jelei.

Amit írtak jó lesz, de van tonnányi kérdés ahol komplett táp ajánlatok vannak kicsitől a nagyig, olcsótól drágáig.

2018. jan. 17. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Még egy tipp a tápra, mert amúgy ez a vas tényleg el kéne menjen egy 400-asról.

50 fok az semmi.

2018. jan. 17. 19:49
 4/4 anonim válasza:
még nem is értem a végére, már tudtam, hogy egy computer imperiumos gépről van szó :D én is ilyet vettem, nem véletlen lett azóta lecserélve a házon és a vinyón kívül minden.
2018. jan. 17. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!