Számítógép magától leáll és újraindul azonnal. Mi az oka?
Szóval van egy lassan 2 éves gépem és úgy dönt, hogy ő leáll mert olyan kedve van... Én a tápra gyanakszom mert a proci az elvan, 40 max 50 fokra megy fel terhelés közben is. Amikor újraindul akkor minden ventilátor max sebességre vált majd visszaállnak alapsebességre. Az vajon közre játszik, hogy fal mellet van?
A számítógép összetevői:
CPU: AMD FX-6300
VGA: GTX 950
PSU: Cooler Master Elite Power 600W RS600-ACAB-M4
Alaplap: ASUS M5A78L-M LE/USB3
Ház: Bitfenix Neos
UI: Mint gondolom páran észrevették, igen ez egy régi Computer Imperiumos gép és szóval nem kell most ugrani a cégre, hogy rossz configot csinál mivel ezt magam is tudom (lassan már egy éve).
A táppal van szerintem is.
Masterwatt Lite 400W is elég.
De amúgy egy bizonyos terhelést annak is bírnia kéne...(máskülönben az összes gépet vissza kéne hívniuk)
az elite power pont egy elég silány tápocska, az ilyen hirtelen újraindulások többnyire a haldoklás jelei.
Amit írtak jó lesz, de van tonnányi kérdés ahol komplett táp ajánlatok vannak kicsitől a nagyig, olcsótól drágáig.
Még egy tipp a tápra, mert amúgy ez a vas tényleg el kéne menjen egy 400-asról.
50 fok az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!