Ezek milyen videókártyák?
2 AMD-s káryta mostanában nagyon fel keltette a figyelmem ,a kártyák elég régimódinak néznek ki, viszont R9 kártyákról van szó! Mondjuk most nézem a 450 az R7 450: [link]
És mint láthatjuk úgy néznek ki mint az ősrégi kártyák. De hiába mert nem a ki nézet dönti el a teljesítmény ,most nekem pont egy Radeon R7 350-em van amit pár hónapja 20k-ért vásáróltam ,és olyan szinten van teljesítményben mint az R7 250x,de ezekre a kártyákra max akkor cserélnék ,hogyha ki derűlne ,hogy legalább egy gtx 650 ti vagy 750 vagy valami ilyesmi szinten teljesítenek ,de nem veszem meg egyiket se mert egyenlőre nem akarok vga-t venni ,csak fel tette a kérdést ,mert kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek és milyen kártyákról beszélünk?
Az R7 350 meg se közelíti az R7 250x-et, de még a réginek számító r7 240-et se :D (ami meg alatta van a 250x-nek)
ahogy írták, gtx 650ti jobb nála, felesleges volt az a 20 ezer érte, mikor 22-ért vehettél volna gt1030-at ami a jelenlegi nagyon low budgetes játékgépek alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!