Windows service pack 3 nem működne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Amikor feltelepítem a windows xp-t akkor midnen ok. Telepíteném a videókártyát és kiírja h ha tovább telepítem nem lesz majd jó mert nem komptaibilis. Felrakom és rá 2 napra újra kell indítani és utána bedobja a kék képernyőt h rossz a driver. Leszedem a videokártyát és minden oké. De így viszont nem vmi jó a képhatás.
Mit tudok csinálni? Másik windowst kéne feltennem?
2010. jún. 5. 13:17
1/3 anonim válasza:
Régi a driver esetleg?Talán a kiadásakor nem volt még sp3.Tölts le frisset.
2/3 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy volt előtte SP3 mert a régi videókártyánál is sp3- volt csak egy másik( az volt rajta alapból). A driver is újabb mint a régi tehát nem tudom hogy ez e a gond. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a választ mert beszerzek majd egy újabb SP3-at és akkor bízom benne sikerülni fog!
2010. jún. 5. 13:31
3/3 anonim válasza:
Hát, ha buherált az xp, akkor okozhat gondokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!