2/7 anonim válasza:
Milyen játékokhoz, milyen felbontáson?(magasabb felbontáson kisebb a CPU használat a játékok döntő többségénél)
3/7 anonim válasza:
Wauuuuúúúú. Néhány évvel ezelőtt az ilyen kérdésekből rendesen háború alakult ki! Komolyan mondom, élvezet volt olvasni az érvelés élet.
Egyébként én AMD párti vagyok. Hiszen ugyan azért a pénzért, majdnem dupla teljesítményt kapsz.
4/7 anonim válasza:
#3.Ezekre én is emlékszem, a régi szép idők. :D
5/7 anonim válasza:
A vér nem válik vízzé!
Az Intel pártiak már el is kezdtek leszavazni!
Pedig ami TÉNY, az TÉNY!😀
6/7 anonim válasza:
A mostani Meltdroon őrületben (procis biztonsági rések) az Intel rengeteget bénázik, rossz frissitést adtak ki, órákig molyol vele a laptop stb. Miközben a gyártó oldaláról letöltött AMD-s gyorsan feltelepült és működik.
7/7 anonim válasza:
Ha olcsóbban szeretnél procihoz jutni akkor AMD!,
DE számolni kell azzal hogy gyorsan fel melegedhet vagy meghalhat vagy esetleg rosszabb mint egy inteles proci
De az inteles processzorok erősebbek de viszont nagyon drágák....minőségűk kiváló a maguk nevében pl inter core i 3
Én mind a kettőt használom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!