Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig így jó? Ara lenék...

Ez a konfig így jó? Ara lenék kíváncsi hogy a processzorhoz jó ez a lap és menne így a konfig.

Figyelt kérdés

processzor: [link]

alaplap: [link]

merevlemez: [link]

videokártya: [link]

memoria: [link]

prosszecor hűtő: [link]

SSD: [link]

294359

monitor: [link]

MEGVAN:gépház és a tápegység.

Gépház: [link]

tápegység:EVGA 600W White (100-W1-0600)=15900

2018. jan. 16. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

CPU hűtőnek legalább egy Pure Rock legyen.

SSD-nek SU800/SP550/SP920.

Szóval van pénz szinte mindenre de egy normális monitorra és tápra nincs?

Monitornak legyen valami normális VA vagy IPS paneles.(LG-nek vannak elég jó monitorai olcsón is)

Ha OC-ni akarsz akkor ne egy belépő kategóriás táppal tedd, legalább egy Hydro X de inkább EVGA G3 vagy Focus Plus.

2018. jan. 16. 18:32
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2018. jan. 16. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
# 1 Nem az volt a kérdés, hogy mit cserélnél ki, meg hogy te milyet raknál össze, hanem hogy a "processzorhoz jó ez a lap és menne így a konfig."
2018. jan. 16. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

#3.Ne okoskodj!(nem hiszem hogy nekem az alapokat el kéne mondanod mondjuk 6 éve válaszolója vagyok az oldalnak)

Másrészt a kérdezőnek is legyen már annyi esze hogy felnéz az alaplap gyártó oldalára, odamegy a support részhez és ott a CPU Support részen hogy mi a támogatott.

2018. jan. 16. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A 8. generációs intel procikhoz nem jó a 270 alaplap, 370 chipsetű kell.
2018. jan. 16. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy, Z270 chipset nem támogatja a coffee lake procikat (8xxx sorozat).
2018. jan. 16. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
# 4 Én már akkor bort ittam, amikor te még csak azt mondtad hogy sőlő. Nem az minősíti az embert, hogy hány éve osztod itt az észt. Egyébként ebben is megelőzlek, nem csak a hozzáértésben.
2018. jan. 16. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

#7.Még is azt írtad hogy jó az alaplap a CPU-hoz szóval mégsem vagy olyan okos.

Én ezért nem is igennel meg nemmel válaszolók, mert inkább a kérdező maga jöjjön rá erre ami kb. 2 percbe telik a gyártó weboldalán mint itt fél óránként 1 válaszoló ide írja hogy igen vagy nem és kinek van igaza...(kérdező szempontból kell nézni a dolgokat)

Másrészt azért írtam mert jól belém akartál kötni ami mellesleg sikerült is.De személyeskedésbe én nem fogik belemenni, ez egy anonim oldal...

Valóban nem is az minősíti az embert, de ha 6 éve itt vagyok tisztában vagyok a szabályzattal és hogy hogyan kell válaszolni egy ilyen kérdésre.

2018. jan. 16. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Na most csináltál teljesen bohócot magadból kedves Domi.
2018. jan. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!