Melyik programnak higgyek szerintetek?
Sziasztok !
Most szereztem be egy új laptop Samsung nt550p7c tipusú.
Ahogy feltelepitettem és elkezdtem tesztelgetni a hőmérsékletek kicsit magasnak tűntek 3d mark fire strike test alatt 90-90 proci és vga hő msi afterburnerrel nézve de viszont a hűtés annyira nem pörög illetve nemis fújt meleg levegőt a gép annyira.
Illetve amikor lefut a program akkor ott van ugye egy dia az fpsről és a hőmérsékletekről itt 60 fokot irt maximumnak szerintetek melyik program irja a helyes hőmérsékletet?
Egy harmadik programot is kipróbáltam speccy a neve az is a magasabb hőmérsékleteket irta.
Újra pasztáztam a gépet és akkor is ugyan ezek a hőmérsékletek vannak.
Ami még érdekesség lehet hogy az msi afterburner szerint kb 3v4 sec alatt felugrik a vga hő 90 fokra tudtommal ez lassan szokott felkúszni viszonylag illetve lefelé is ilyen gyorsan esik de stabil 90 fokon megszokott állni mindkettő.
Ami még számomra érdekesség a notinál hogy nincs a ventinek semmiféle közvetlen szivó rész a winyónál van illetve szellőző illetve egy másik távoli helyen :O ezen azért kicsit kisültem hogy ugyan ki tervezett ilyet.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Biztos új?
Gyorsan rákeresve a specifikációk 3. generációs i5/i7-et, és Geforce GT 630/650M-et írnak, - ez már kb. 5 éves modell.
Már akkor is ilyen hőmérsékleteket mértek rajta:
Ha rákeresel a processzor és a videokártya típusra, akkor látható, hogy más modellekben is ilyen magasak a hőmérsékletek.
Pl.: [link]
Ha ráadásul ilyen extrém tesztprogramokat futtatsz, akkor a hőmérsékletek is gyorsan változhatnak.
Egyébként mennyi alapjáraton? (mert 70-ről 90-re gyorsan fel tud ugrani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!