Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A "Low Profile" a videokartyak...

A "Low Profile" a videokartyaknal mit jelent?

Figyelt kérdés

Csak a merete kisebb a kartyanak vagy a teljesitmenye is?

Ja, es az ASUS Phoenix sorozata az gyengebb mint ami nem "Phoenix" Mert ami elott talahato ez szo olcsobb..es nem nagyon ertem :D

Koszi a valaszokat! :)

2018. jan. 15. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Low Profile először is alacsonyabb fogyasztású, ebből pedig következik hogy a teljesítménye is gyengébb.
2018. jan. 15. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Csak a mérete.

Egy low profile kártya is lehet erősen bika, de mivel helytakarékos helyre szánják őket, jellemzőeen nem a teljesítményük a fő erősségük.

2018. jan. 15. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Es ezek a Phoenix ASUS-ok es azok? :/
2018. jan. 15. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
is*
2018. jan. 15. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 Nem azok. Kétségkívül kompakt méretűek, de 11 cm magasak. Egy Low profile kártya Jelemzően 68 mm magas.
2018. jan. 15. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehat akkor a teljesitmenye mint egy normalis kartya, csak kisebb a merete ha jol ertem? :D Bocs csak nem vagyok nagy szamitogep-zseni, de erdekelt :)
2018. jan. 15. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Én egy 1060 Phoenix 3G-t használok ~ 2 hónapja, eddig nem volt semmi probléma, órajelekben sincs nagy eltérés, és alapból húztam még rajtuk elég masszívan, és bőven bírja az 1 venti, jól megoldotta az Asus.

Ja, és eddig nem volt olyan játék, amit ne vitt volna minimum High beállítások mellett.

2018. jan. 15. 20:27
 8/8 A kérdező kommentje:
En az 1050-et neztem ki :) Tudom jonnek most majd a kommentek hogy 1050 Ti jobb lenne, de erre van keret :D
2018. jan. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!