Tablethez OTG-vel lehet ilyen trükköt?
Van egy tabletem, és egy otg micro usb átalakító kábelem, amely usb anyát ad a készüléknek. A kérdésem az lenne, hogy ha erre az egy anyára beszerzek egy USB HUB-ot, azaz elosztót, akkor az nem okoz e valamilyen zűrt áramellátás terén. Mennyit köthetnék rá maximum? Természetesen függ a csatlakoztatott dolgoktól is. Billentyűzet, egér és pendrive lenne a sorban!
(3450 mAh az akksija)
Android 7.0
Lehet kapni otg hub-ot is, ami ugyanolyan anyát ad, csak egyszerre többet. De mivel nekem most csak olyan van, ami egyet ad, azért szeretném kipótolni még 1-2-vel ha ez lehetséges
Simán. Ha lehet külső energiaforrást kötni a hubra, akkor külső merevlemezt is köthetsz rá.
A telefonomnak nem okoz gondot a billentyűzet, egér, pendrive kombó. (Redmi 3)
Huboknál vmi ilyesmi van, hogy 500mA/slotot tudnia kell szabvány szerint, és 4 slot felett már külső áramforrás kell neki. De ennyit nem biztos, hogy kiszolgál a tableted.
Azt hiszem régen próbáltam is, és viszi a hubot. Én reálisan 2-3 eszközt javasolnék, amiből max egy legyen nagy eljesítményű (külső vinyó).
Vincsóban nem gondolkoztam, pont az áramellátás miatt. Egér, billentyűzet és pendrive a cél :D Illetve ha többet elbírna, akkor lehet szó több pendrive-ról, vagy kisebb dolgokról, de én igazából 3-mat szeretnék csak használni.
Lenovo tab 7 essential az eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!