Normális ha ezek a játékok így futnak? És ezen elfut a Batllefront 2 full lowon? A CS:GO full beállítások mellet kb 75 fps de szerintem régebben több volt WoT full beállítások kb 65 fps
Figyelt kérdés
Proci: Intel Core I5 750
Videokártya:Evga Nvidia Geforce gt 1030
Ram:8gb ddr3
Alaplap:azthiszem egy valamilyen Dell
Táp talán a Dell házhoz sima táp
1x1TB WD hdd
1x250gb WD HDD
2018. jan. 14. 20:40
1/3 anonim válasza:
a gt széria még mindig irodai felhasználásra van, nem játékra. A jelenlegi gt 1030 HD-ben lowon talán kiprésel neked 20 fps-t battlefrontból, ami nem túl élvezetes egy lövöldözős játéknál.
Az az i5 se épp mai darab, de low/mediumra még elég.
Én nem venném meg ilyen géphez, mert jó eséllyel élvezhetetlenül fog futni.
2/3 anonim válasza:
Battlefront 2-höz szerintem ez karcsú.
Illetve reálisnak tűnnek ezek a képkockaszámok.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát megvettem a Battlefrontot és nagyon jól fut, Ha hd+ low grafika akkor kb 90 fps
Full hd alatt egy kicsivel + medium grafikán olyan 45 50 fps-el megy nagyon meglepődtem
2018. márc. 14. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!