Segítség lefagy a gépem! Mi lehet a probléma?
Alaplap: Asus m4n68t
Videokártya:Asus Nvidia GT 610 1GB
Ramok: 2db 1GB 1600Mhz, 1db 2gb 1333Mhz (Kingmax)
Proci: Amd Athlon X4 2.3Ghz
Egy 7 éves számítógépről van szó ami véletlenszerűen fagy le. Ramokat teszteltem nem hibásak, próbáltam, hogy kiveszem az 1db 2gb-os 1333mhz-es ramot, hogy nem-e a kisebb órajelű ram zavar be. Próbáltam más videókártyával, ugyanúgy legagy. Az alaplapból kivettem 5 masodpercig az elemet, es újra raktam a gépet, ekkor bírta egy hónapig utána újra elő jött a probléma sajnos. Most már ez sem használ, Windows 10 64 bit-et hasznalok, esetleg lehet, hogy 32 bitest kéne használni? Csak akkor elvileg nem hasznalja ki a 4gb ramot... Próbáltam már Windows 7-el is. Van amikor a gép órákig bírja, de altalaban maximum 20 perc után lefagy. Először lefagy a kép, utána pedig elmegy a hang is. Es újraindításnál meg bedobja ezt az srttrail.txt naplófájlos dolgot... De olyan is előfordul, hogy lefagy, és ujrainditom a gépet, nem történik semmi csak pörögnek a ventik. De semmi kommunikáció semmivel. Masodik újraindításnál már jó szokott lenni. De utána ahogy mondtam, úgyis lefagy... Esetleg a merevlemez okozhat ilyen gondot??
chipset drivert fel szoktad telepíteni?
És mit tudsz mondani a tápegységről?
Nekem inkább valami driver problémának tűnik, pláne, hogy win10 már nem támogatott az alaplap esetében.
A merevlemez rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!