Erezni fogok kulombseget?
Figyelt kérdés
Budget gamer vagyok, mai nalig eltem egy q8400 6gb ddr2 es rammos osszeallitason, es most sikerult nagyjabol atszamolva az itteni penznemet ft ba, sikerult 23.000 ft ert vennem x4 750k +8gb rammot, a kerdes az hogy erezni fogok teljesitmeny novekedest? Online oldalak alapjan keves a kulonbseg a 2 proci kozt. (Telorol irtam, azert nincs ekezet, sajnalom)2018. jan. 13. 04:36
1/7 anonim válasza:
Ez mióta kifogás, hogy telóról írtad ?
Nem lesz nagy különbség.
Bocs, de én meg fejből írtam, azért ez a hangnem.
2/7 szántóvető válasza:
alaplapot is vettél?egyébként inkább vga-ra kellett volna költeni.pont arról nem ejtettél szót pedig az a leglényegesebb ha gamingről van szó.
4/7 A kérdező kommentje:
GTX 1050 Ti Strix 4 Gb
2018. jan. 13. 17:52
5/7 anonim válasza:
Valamekkora javulás biztos lesz, óriási dolgokra azért ne számíts.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem fog akadni a Pubg?
2018. jan. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!