Jók a számításaim ennél az Ethereum Miner rignél?
Tegnap kezdetem el foglalkozni a BITCOIN témával és én arra jutottam, hogy a tudás szintem szerint, hogy nekem az Ethereum miner bányászat menne. El is végeztem egy számítást egy készen meg vásárolható ether miner-el kapcsolatba, és remélem hogy jók a számításaim.
Ez a miner: [link]
Ez a számítás: [link]
És ha igazak a számításim akkor rohadt jól jövök ki. (Jah és az áram itt Ukrajnába át számolva 16-17 forint/kwh ami 0,06-0,07 centnek felel meg)
A számítást elvégeztem 4.szeres szorzóval és hát fantasztikusak az eredményeket ír, ha egy szerre elindítanék 4 RIGET (És itt tisztába vagyok hogy 11200$-ról van szó)
Itt a sreen: [link]
De ha rossz szálon vagyok elindulva a számításokkal kapcsolatokba, akkor elfogadok egy részletes leírást is vagy egy , szabályosan elvégzett számításról készült screent. Jah és ott 'Pool Fee (%)' oda milyen adatnak kell kerülnie?
A profitból vond ki a bányász gép árát is: ez 2700USD, egy gép esetében. Ez azt jelentené, hogy három hónapig csak a befektetett összeg jönne vissza. Aztán az is kérdéses, hogy milyen lesz az árfolyam 3 hónap múlva. Lehet a felére csökken + ki is kell tudni venni a "pénzt".
Én biztos nem csinálnám, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!