Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo y700 és a Battlefront 2?

Lenovo y700 és a Battlefront 2?

Figyelt kérdés

Szóval lenne egy lenovo y700-as laptopom.

Processzor: i7-6700HQ

Videókártya: Nvidia gtx 960M

RAM: 8gb DDR4

Na már most én több videót láttam hogy ilyen laptoppal (egyetéen külömbség +8gb RAM) az új Battlefront 2-t majdhogynem max grafikán játszák. Én megvettem elendítottam és a legkissebb grafikai beállítások mellett szégyentelenül akad! A videókártya drivere friss a windows is nem rég lett újratelepítve (max 1 hónapja) én csinálok valamit rosszul vagy ennyit jelentene az hogy 8 gigával kevesbb a RAMom?

#Star Wars #Lenovo #laptop #star wars battlerfront 2
2018. jan. 9. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a processzorba integrált videókártyán fut alapból a játék? Ha igen, akkor csak át kell állítani. Esetlen energia gazdálkodásnál nézd meg, hogy nincs-e takarékosra állítva. MSI afterburnert is feltehetsz és beállíthatod, hogy játék közben mutassa a cpu/gpu/ram használatot + cpu, gpu hőmérsékletet, így könnyebb kideríteni, hogy mi a szűk keresztmetszet.
2018. jan. 10. 08:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Beállítottam hogy az nvidia vezerlőpult mutassa mikor indul a videókártyán valami és igen az nvidián fut a játék
2018. jan. 10. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!