Szerintem ha gépet vásárolsz, akkor már ne spórolj 10.000 Ftot. Vannak olcsó kínai házak 5 ezerért is.
2018. jan. 7. 09:13
3/9 A kérdező kommentje:
Relatív ez is, ha 300.000-re vásárolsz gépet, 10.000 mi az. De ha 50.000-re, akkor meg 10.000 forint sokat számít.
2018. jan. 7. 09:15
4/9 anonim válasza:
semmi baja nem lesz
2018. jan. 7. 09:28
5/9 Szirty válasza:
Kinek mi elég.
A ház a mechanikai védelmet és szilárdságot biztosítja.
Ha lemondasz a házról, lemondasz ezekről is.
Nehezebben kezelhető. Pl. bedugsz egy csatlakozót az egyik kártyába, közben az meg kifordul a slotból, mert semmi nem rögzíti.
Bedugsz egy USB csatlakozót és közben arréb tolod az alaplapot a dobozban, neki a tápegységnek, stb.
Ha szállítani, arrébb tenni akarod azt így igen óvatosan kell kivitelezni.
2018. jan. 7. 09:58
6/9 A kérdező kommentje:
# 5/5
Hát akkor egy bükkfa deszkába fúrok csaverbemenetet, s rácsavarozom én az alaplapot. S a kartondoboz falait is megerősítem, olyan fájin ház lesz, bótba olyat nem árulnak.
2018. jan. 7. 10:27
7/9 anonim válasza:
Nekem sokáig az asztalfiók volt a gépház, kihúztam és lehetett szerelni/cserélgetni a cuccokat (akkoriban ez volt a hobbim). Sokan csodálkoztak hogy hol a gép mert csak a monitor látszott meg az egér és billentyűzet. én egy 1000 éves cigifüst-sárga ibm há
2018. jan. 7. 14:37
8/9 anonim válasza:
A vége lemaradt :D szóval később egy 1000 éves agyonsárgult ibm házat szereztem ingyér és a mai napig használom kis módosításokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!