Vettem egy gépet a pcxnél és mikor ráakartam rakni a windowst és bekapcsoltam akkor nem adott mi semmi képet csak sípolt egy rövidet és semmi. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 15:08
1/9 anonim válasza:
Alaplap, processzor, videokártya, ram, táp. Bármi lehet.
2/9 anonim válasza:
Itt van a beep kódok felsorolva:
3/9 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom milyen bios a van a gépen?
2018. jan. 5. 15:17
4/9 anonim válasza:
A bootolásnál kiírta amíg müködött.
Vagy az alaplap könyvében is le van írva.
5/9 anonim válasza:
Próbálj meg egy Linuxról bootolni. Ha azzal sem sikerül, akkor valószínűleg valamilyen hardverhiba van.
6/9 A kérdező kommentje:
De nem bootol be konkrétan. Nem ad SEMMI képet.
2018. jan. 5. 15:31
7/9 anonim válasza:
Megadhatnád az eszközök pontos listáját (alaplap, processzor, memóra, videókártya stb.), mert gyakorlatilag lehetetlen segíteni.
8/9 anonim válasza:
Meg az is lehet, hogy nem megfelelően raktad a Windowst a pendrivera. Mert ha egyszerűen csak rámásoltad, akkor persze hogy nem tud arról bootolni.
9/9 A kérdező kommentje:
Megoldottam, de inkább nem térnék ki részletekre, mert mindjárt elásom magam olyan gáz volt.
2018. jan. 5. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!