Meg lehet valahogy oldani?
Egy igen szoktlan és bonyolult kérdes lesz, illetve válasz sem lesz rá de hátha valakivel előfordult már.
Na szóval nemrégiben vettem egy bluetooth-os fejhallgatót és a mai nap megjött a kis usb-s bluetooth vevő-m (dongle) és működik is a kettő együtt szépen szól minden de egy kis problémába akadtam ami nekem nem oylan kicsi.
Hangszínszabályzó így nincs, nem lehet használni eddig a gyári Realtek-et használtam de mivel nincs a füles fizikailag bedugve így az kilőve.
Szerencsére találtam egy alkalmazást amivel birom használni hanszínszabályzóval de ha az alkalmazáson belül a fejhallgatót választom ki játékaban (R6 Siege, GTA5) a mikrofont használja és nincs hang a játékban.
Erre kitaláltam hogy letiltom a mikorfonját ami sikerült is jó volt játék közben is de valamiért a hangszínszabályzás elveszik hiába van bekapcsolva, egyszerűem nem működik.
Esetleg valami más alkalmazás amivel jó lehet, én a Peace Equalier-t használtam de sajnos nem jó, vagy egyáltalán ütközött bárki ilyen problémába?
Teljes mértékben ez a problémám csak nekem hangszínszabályzó sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!