Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzékeli a navigáció...

Miért nem érzékeli a navigációt a számítógép?

Figyelt kérdés

Egy Wayteq x820-asom van. Amikor csatlakoztatom az USB kábellel a géphez, kiírja ugyan, hogy felismeri, de a Sajátgépben nem látom a meghajtók között.

Nagyon idegesítő, mert így nem tudok zenét, videót, stb. feltölteni a kütyüre. Segítsetek légyszi!

Ez inkább szoftveres kérdés, de hátha tudtok segíteni ebben is: Sygic Drive 7.71-es (gyári, belső memóriára integrált) programot futtatok a szerkentyűn. Valamiért engedi többször elmenteni a kedvencekbe ugyanazt a címet és nem vagyok képes rájönni, hogy hogyan tudom kitörölni onnan. Ehhez is a számítógépen kéne látni a megfelelő mappát és ott törölgetni? Help! :)

2010. jún. 4. 10:57
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt a gyártó (WAYTEQ) cseszte el, mert én is vettem tőlük egy MP5 lejátszót és azzal is vannak ilyen problémák!

Megkérdeztem tőlük hogy miért van ez, és azt mondták hogy erről nem ők tehetnek, hanem a gépem a selejt.

Én arra gyanakszok hogy az én alaplapom nem támogatja, mert van olyan gép ahol műkszik, meg van ahol nem! rgazda

2010. jún. 4. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!