Miért nem érzékeli a fülhalgatót a laptop?
Figyelt kérdés
A laptopon el lett nyomva valami, így nem érzékeli a fülhalgatót a laptop. Elvileg realtek van a gépen, viszont a Windows keresésben nem találtam meg, és a tálcán sincs a felnyitható menüben. Én arra gyanakszok, hogy a realtekben lett valami elállítva, viszont a laptopon nem akartam nagyon kutakodni, hogy mi merre van. Letiltva nincs semmilyen eszköz elvileg, ami meggátolhatná.
A lényeg az, hogyha be van dugva a fülhalgató, akkor a laptopból szól ugyan úgy a hang. (Be van dugva rendesen a fülhallgató, nem azzal van a gond.)
(A laptop nem az enyém, így nem tudom mi lett elállítva rajta.)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
#hang ##jackdugó
2018. jan. 3. 18:46
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még odaírni, hogy csak egy jack csatlakozó van rajta, így nincs rossz helyre dugva, illetve az elállítás előtt rendesen működött.
2018. jan. 3. 18:47
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Telefonos fülhallgatóval, viszont eddig jó volt, csak az elállítás után nem jó.
2018. jan. 5. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!