Régi jobb játékok amik ezen a gépen el mennének?
Pentium D 815
2,5 GB Ram
Radeon X1200 Series
Ezzel a géppel akarok addig régi játékokkal játszani amíg be nem szerzek egy új vga-t valaki tudna írni egy párat GTA SA meg Half Life 2-vel már játszok azon kívűl is szeretnék egy pár régi jobb játékkal játszani ,meg valami olyasmit is írhatnátok ami mondjuk olyasmi mint mondjuk a Dark Souls ,Skirim meg a WoW ,meg persze azon kívüli kategóriában ,mert innen is jut eszembe régen unoka tesónál ,még olyan 2009-2010 kőrnyékén mindig olyan játékkal játszottam ami nagyon tetszet és ahogy emlékszem kb talán a 3 játék keverékének lehetne mondani volt benne mágia ,minden fajta szőrny ,na meg ha jól emlékszem talán valami élő halott város vagy mi, na meg persze más fajta játékokat is tudnátok írni ? Amúgy meg agyalok rajta ,hogy az Elder Scrools Morowindet le tőltsem ,csak nem vagyok benne biztos ,hogy le kéne ,mert régen játszottam a Bloodmon-al és az nem nagyon tetszet ahogy az elder scrool-1s 4 sem?!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!