Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nekem az MSN 9-ben Miért nem...

The viper kérdése:

Nekem az MSN 9-ben Miért nem színesek a partnerek nevei?

Figyelt kérdés
csak számok és betűk jelenek meg!de nem tudom h miért van ez nem volt még igy nekem
2010. jún. 4. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Az msn plus-oddal lehet valami bibi. Próbáld meg frissíteni!
2010. jún. 4. 07:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Elözöhöz: Arra nem gondoltál hogy talán fent sincs neki? :D

[link]

töltsd le

2010. jún. 4. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:

08:14

Köszönöm a kiegészítést, de nem, nem gondoltam rá, ugyanis azt írja a kedves kérdező, hogy eddig még nem volt ilyen. Ebből következtettem, ha tévesen, akkor elnézést! : D

Első voltam.

2010. jún. 4. 08:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, bocsi. Lehet hogy törölte véletlenül, vagy MSN-t frissítette amihez már nem jó a verzió :) De mindenképp le kell töltenie.
2010. jún. 4. 08:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül írtam frissítést, mert, ha le van töltve, csak a verziószám nem passzol, akkor szerintem csak azt engedi. Na, de mindegy. Összefoglalva; vagy töltsd le az msn plus-ot, vagy ha már megvan, akkor próbáld frissíteni! : D
2010. jún. 4. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
mert színvak vagy
2010. jún. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!