Az LG monitorok ilyen hulladékok lennének?
Nem, de honnan rendelted?
Csak hogy elkerüljük azt a helyet.
Amúgy meg garancia, vagy elállás!
Hát nem jellemző pedig. Főleg az LG -nél, mert ők egyetlen alpixel hibánál is cserélik 3 napon belül. Ha ennyire nincs szerencséd ehhez a típushoz válassz másikat.
Én kb 10 éve életem első LCD monitorának vásárlásával jártam így. Persze ennyire durva nem volt mint a tiéd. Samsung volt, a pontos típusát már nem tudom, kétszer küldtem vissza azt a típust pixelhiba miatt. Ráadásul a pixelhibák leidegesítőbb fajtájával a fényes pixellel. Harmadjára másik típust vettem, az bevált 10 évig ketyegett zéró pixelhibával.
Nem a reklám helye, de az oaziscomputer.hu -nél tudsz pixelhiba garanciát venni márkára, típusra. Sőt ha kiváltod ezt a szolgáltatást, maga bolt üzemel be elsőnek és nézi át a hibákat.
A mostani moncsimat. (AOC G2460PG) is onnan vettem, az előzőből tanulva pixelhiba garanciával természetesen.
Íme: [link]
Ennél a típusnál + 2 ezer a pixelgarancia. Annyit megér, hogy elkerülj egy csomó stresszt miatta.
Amúgy nem csak te szívsz vele. Általánosan elmondható hogy egyre szarabb kijelzőket gyártanak, mintha elfelejtették volna hogy kell. A pixelhibán túl még, foltosodás, felhősödés, fényszivárgás és más finomságok. Több száz kijelzőből van 1-2, amire rá merem mondani hogy tökéletes.
A régebben sokkal jobb paneleket gyártottak, mintha tényleg szarnának az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!