Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A DDR5-s videókártyát berakhat...

A DDR5-s videókártyát berakhatom az új processzoromba?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy DDR3-mas procit, és egy ddr5-s videókártyám van jelenleg a gépbe, be rakhatom vagy kell hogy vegyek egy másik videókártyát?

##vvideókártya
2018. jan. 2. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
2018. jan. 2. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:
he ?
2018. jan. 2. 16:55
 3/9 A kérdező kommentje:

BocsBocsi hna fogyatékos vagyok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,

Tehát : A DDR5-s videókártyát berakhatom az új ALAPLAPOMBA?

Rendeltem egy DDR3-mas ALAPLAPOT, és egy ddr5-s videókártyám van jelenleg a gépbe, be rakhatom vagy kell hogy vegyek egy másik videókártyát?

2018. jan. 2. 16:55
 4/9 P.O.C. ***** válasza:
Bele, mert az alaplapod által támogatott memóriatípusnak semmi köze nincs a videokártyád által használt memóriatípushoz. Utóbbit a kártya saját maga kezeli.
2018. jan. 2. 17:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Szóval belerakhatom az Nvidia Geforce Gtx 650 DDR5-st az Asus nem tudom milyen ddr3-as alaplapomba?
2018. jan. 2. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy értelmes választ sem vagy képes megérteni, akkor te ne rakj semmit sehova !
2018. jan. 2. 17:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Majd azt én eldöntöm csávókám
2018. jan. 2. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nehogy megpróbáld belerakni! Várj még pár válaszra!
2018. jan. 2. 18:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Retard a vérpistikénk, inkább vidd el egy pc boltba. Az ilyenbol kinézek hogy beerjlteti a ram slotba a vga-t, mert hogy gddr5-os...
2018. jan. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!