A DDR5-s videókártyát berakhatom az új processzoromba?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy DDR3-mas procit, és egy ddr5-s videókártyám van jelenleg a gépbe, be rakhatom vagy kell hogy vegyek egy másik videókártyát?##vvideókártya
2018. jan. 2. 16:52
3/9 A kérdező kommentje:
BocsBocsi hna fogyatékos vagyok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,
Tehát : A DDR5-s videókártyát berakhatom az új ALAPLAPOMBA?
Rendeltem egy DDR3-mas ALAPLAPOT, és egy ddr5-s videókártyám van jelenleg a gépbe, be rakhatom vagy kell hogy vegyek egy másik videókártyát?
2018. jan. 2. 16:55
4/9 P.O.C. válasza:
Bele, mert az alaplapod által támogatott memóriatípusnak semmi köze nincs a videokártyád által használt memóriatípushoz. Utóbbit a kártya saját maga kezeli.
5/9 A kérdező kommentje:
Szóval belerakhatom az Nvidia Geforce Gtx 650 DDR5-st az Asus nem tudom milyen ddr3-as alaplapomba?
2018. jan. 2. 17:29
6/9 anonim válasza:
Szerintem ha egy értelmes választ sem vagy képes megérteni, akkor te ne rakj semmit sehova !
7/9 A kérdező kommentje:
Majd azt én eldöntöm csávókám
2018. jan. 2. 17:34
8/9 anonim válasza:
Nehogy megpróbáld belerakni! Várj még pár válaszra!
9/9 anonim válasza:
Retard a vérpistikénk, inkább vidd el egy pc boltba. Az ilyenbol kinézek hogy beerjlteti a ram slotba a vga-t, mert hogy gddr5-os...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!